Робочий візит до Першого Добровольчого Хірургічного Шпиталю 28 Грудня 2023 17:20

Перебуваючи з робочим візитом у Івано-Франківську, Президент Асоціації благодійників України -Олександр Максимчук – ознайомився з роботою Першого Добровольчого Хірургічного Шпиталю, переможцями минулорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Зустріч передбачала не лише плідні розмови з керівниками установи, персоналом та тими, хто перебуває на реабілітації. Гості та військові мали змогу прослухати програму-концерт у виконані гурту «Gora» з Моравії  (Чехія). Гурт підіймав дух та настрій бійцям, що проходять відновлення та лікування. Партнерство між Асоціацією благодійників України, Медичним центром «Novo», Першим Добровольчим Хірургічним Шпиталем та іншими  організаціями, що допомогають військовим та ветеранам, дали можливість об’єднати зусилля і створити програму «Клініка ветеранів». Перший добровольчий хірургічний шпиталь концентрує свою діяльність на проведенні операцій пораненим військовим, особливо, коли йдеться про поранення кінцівок та проведення реабілітації.

Ми щиро дякуємо працівникам клініки: лікарям, медсестрам та персоналу за надважливу роботу, що вони здійснюють. Дякуємо і партнерам, волонтерам та доброчинцям, які підтримують цю ініціативу. Разом ми сила. Слава Україні!