На Хмельниччині – благочинна акція для незрячих «Я бачу вас серцем» 23 Травня 2012 13:53

Майже дві тисячі жителів Хмельницької області – інваліди по зору. Аби привернути увагу суспільства до проблем, з якими незрячі стикаються щодня, обласне правління УТОС спільно з Митрополитом Хмельницьким та Старокостянтинівським Антонієм оголошує благочинну акцію «Я бачу вас серцем».

В рамках акції організатори планують провести проповіді у храмах, телерадіопередачі, зустрічі з представниками влади, церкви, спонсорами, а також відзначити 79-у річницю створення Українського Товариства сліпих.

– Для учасників свята і малорухомих членів організації необхідно підготувати подарунки, – каже голова обласної організації УТОС Лариса Кірікіщук. – Крім того, організація шукає партнерів для реалізації проекту щодо створення навчально-реабілітаційного центру для дітей та молоді з вадами зору.

Для забезпечення доступності громадського транспорту організація розпочала проект по встановленню пристрою «Орієнтир-транс» на тролейбусах для їх внутрішнього і зовнішнього озвучення.

Вартість ремонту приміщення для центру та його обладнання становить орієнтовно 200 тисяч гривень, а вартість приладу для однієї машини – 2400 гривень. Правління вже залучило 40 тисяч гривень, завдяки яким озвучено 16 тролейбусів міста.

– Наша громадська організація є неприбутковою, тому здійснює свою діяльність виключно за рахунок благодійних надходжень. У зв’язку з цим ми звертаємося з проханням взяти участь в благочинній акції і надати посильну матеріальну допомогу для незрячих земляків та стати партнером в реалізації вищезазначених проектів. Свій внесок можете зробити у зручний спосіб – особисто, адресно або через організацію. Звіт та інформація про цільове використання будуть надані за вашим бажанням, – каже Лариса Кірікіщук.

Підсумковий захід акції відбудеться у Хмельницькому 14 червня 2012 року об 11:00 за адресою: вулиця Володимирська, 103.

Як допомогти:

Реквізити: тел. 65-85-01, м. Хмельницький, вул. Театральна, 24.
р/р №260049056 , МФО 380805, КОД 23843578
ХОД ПАТ Райффайзен Банк «Аваль»

Джерело: ВСІМ