У Києві проходить Національний форум «Добро починається з тебе» 22 Травня 2012 12:12

У Києві проходить Національний форум «Добро починається з тебе»

22 травня 2012 року в Києві у Міському будинку вчителя проходить Національний форум «Добро починається з тебе».

Форум є завершальним етапом Всеукраїнського конкурсу «Добро починається з тебе», який вже п’ятий рік проводить Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000». Його мета – формування ефективного механізму відродження традицій благодійності в Україні, стимулювання розвитку дитячих і молодіжних благодійних ініціатив. Головне завдання форуму – презентація кращого досвіду дитячої та молодіжної благодійної діяльності в Україні, формування стратегії та конкретних механізмів підтримки й популяризації дитячих та молодіжних благодійних ініціатив, виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності, стимулювання соціально-активної учнівської і студентської молоді.

Другий рік поспіль форум «Добро починається з тебе» проходить під егідою Асоціації благодійників України.

У форумі беруть участь майже 100 представників дитячих і молодіжних колективів, громадських і благодійних організацій, соціально відповідального бізнесу. Вони працюють у двох секційних групах, презентують свої благодійні програми і проекти, обмінюються ідеями та досвідом, обговорюють шляхи підтримки дитячих і молодіжних ініціатив.

Поруч із дитячими та молодіжними проектами – фіналістами і переможцями конкурсу, свою діяльність представляють відомі благодійні фонди: «Обдаровані діти – майбутнє України» Влади Прокаєвої, Благодійний фонд братів Кличків, «Меценати України», «Ти – ангел», Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання Дениса Силантьєва та інші. Також свої дитячі і молодіжні проекти презентували організації – члени Асоціації благодійників України: фонди «Приятелі дітей», «Отчий дім», «Благомай», «Хесед Бешт» тощо.

У другій частині форуму відбудеться спільне пленарне засідання, яке завершить церемонія нагородження переможців і лауреатів 5-го Всеукраїнського конкурсу дитячих благодійних проектів «Добро починається з тебе».


Галерея (32 фото)

* Для перегляду клікніть на фото