Благодійники Херсонщини допомогли відділенню неврології ДОКЛ 25 Травня 2012 13:00

Благодійники Херсонщини допомогли відділенню неврології ДОКЛ

Дитяча Обласна клінічна лікарня – це єдиний у Херсонській області центр, який надає повноцінну медичну допомогу дітям з будь-якого куточку нашого краю. Надаючи цілодобову термінову хірургічну, травматологічну, реанімаційну, неврологічну, педіатричну, отоларингологічну допомогу дітям з перших годин життя, лікарня виконує функції швидкої допомоги.

Через недостатнє бюджетне фінансування ДОКЛ постійно потребує допомогу і підтримку. Компанія «DANONE» спільно з фондом Устина Мальцева вже декілька років є постійними партнерами лікарні. За цей час були організовані різноманітні благодійні акції, кошти від яких були спрямовані на придбання медичних препаратів, а також на облаштування лікарні.

У цьому місяці фондом Устина Мальцева і компанією «DANONE» для неврологічного відділення було придбано медичних товарів на суму 1470 гривень (147 євро). Це стало можливим лише завдяки допомозі херсонців, які взяли участь у другому щорічному благодійному марафоні «Пробіг з вірою у серці», який відбувся у Херсоні 24 вересня 2011 року. Тоді було зібрано більш ніж 76 000 гривень (7600 євро).

Хто б знав, скільки дитячих життів вже вдалося врятувати завдяки роботі фонду Устина Мальцева і компанії «DANONE», але очевидна та річ, що допоки будуть добрі серця, дитячий сміх буде звучати!