Завдяки Фонду Устина Мальцева діти-сироти відвідали танцювальне шоу «Танцюють всі!» 29 Травня 2012 10:52

Завдяки Фонду Устина Мальцева діти-сироти відвідали танцювальне шоу «Танцюють всі!»

27 травня в Херсоні в ККЗ «Ювілейний» відбулося видовищне танцювальне шоу «Танцюють всі! Повернення героїв». Організатори зібрали всіх переможців та учасників попередніх сезонів, щоб глядачі та вболівальники отримали можливість бачити своїх кумирів і улюблених танцюристів на сцені свого міста.

Організатором шоу «Танцюють всі! Повернення героїв» у Херсоні є концертне агентство «ОЛЕКСАНДР».

КА «ОЛЕКСАНДР» разом із Благодійним фондом Устина Мальцева забезпечили присутність на шоу 200 дітей з дитячих будинків та багатодітних родин міста Херсона і Херсонської області. Дітки залишилися дуже задоволеними, адже таке яскраве видовище, блискучі виступи учасників, їхня пластика і грація не могли залишити їх байдужими.

«Я дуже радий, що маю можливість подарувати свято дітям. Ми постараємося зробити такі заходи систематичними. Якщо є можливість робити добро, це потрібно робити», – говорить Олександр Солярчук, директор КА «Олександр».

Устин Мальцев, голова благодійного фонду, сказав: «Завдяки соціальній відповідальності підприємців і бажанню робити добрі справи, спрямовані на підтримку дітей, ми будуємо стабільне і сильне суспільство».


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото