Асоціація благодійників України відзначила добрі справи Кіровоградського обласного художнього музею 29 Травня 2012 17:04

Асоціація благодійників України відзначила добрі справи Кіровоградського обласного художнього музею

29 травня 2012 року в Києві в Музеї книги та друкарства України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VІІ Всеукраїнської акції «Музейна подія року». Цей унікальний проект реалізується з 2006 року, його головна мета – привернути увагу громадськості до найважливіших подій і тенденцій у вітчизняній музейній галузі, а також стимулювати музейні колективи до якнайширшої презентації своїх проектів.

Другий рік поспіль Асоціація благодійників України долучається до організації акції «Музейна подія року» та вручає в її рамках свою спеціальну відзнаку – «Сяйво добра».

Цього року Асоціація відзначила благодійну роботу Кіровоградського обласного художнього музею. Вже три роки музей проводить Великодній благодійний аукціон, який передбачає продаж картин, безоплатно наданих художниками, меценатами та колекціонерами з метою збору коштів на допомогу дітям. У 2011 році шляхом такого аукціону музей зібрав 70 тисяч гривень, на які було придбано обладнання для онкогематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Нагороду вручили члени Наглядової ради Асоціації – президент Фонду «Приятелі дітей» Марина Криса і лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко.


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото