Подаруй дитині радість 30 Травня 2012 15:26

Близько трьохсот дітей, хворих на туберкульоз, ВІЛ/СНІД, онкологію, а також дітей-інвалідів, сиріт, із малозабезпечених та неблагополучних сімей отримають подарунки до Міжнародного дня захисту дітей. Напередодні Соснівська районна організація Товариства Червоного Хреста України у Черкасах провела благодійну акцію «Подаруй дитині радість!».

За словами голови Соснівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Людмили Грабенко, відвідувачам найбільших супермаркетів (всього 13 магазинів) було запропоновано придбати продукти харчування, солодощі, фрукти, сік, іграшки, канцтовари та залишити у кошику біля виходу.

Кожний магазин мав по два таких візки. Волонтерами акції стали студенти Черкаського політехнічного технікуму. Вони роздавали відвідувачам рекламні листівки, запрошуючи не бути байдужими до чужої біди та збираючи подарунки у візки.

Людмила Василівна наголошує, що всі зібрані подарунки будуть передані хворим дітям, інвалідам, сиротам та дітям з малозабезпечених та неблагополучних сімей.

Також Соснівська районна організація Товариства Червоного Хреста з нагоди відзначення Міжнародного дня дітей звертається до всіх небайдужих ознаменувати цей день конкретними справами по захисту прав і здоров’я дітей, особливо, покращення рівня життя дітей в обездолених і малозабезпечених родинах.

Джерело: Офіційний портал Черкаської міської ради