«Інтер» заснував благодійний фонд допомоги дітям 1 Червня 2012 14:11

Медіагрупа «Інтер» створила власний благодійний фонд – «Інтер» – дітям». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

Завдання фонду – допомагати соціальним сиротам (дитячим будинкам, інтернатам тощо), хворим дітям (лікарням, реабілітаційним центрам та ін.), спортивним і творчим дитячим організаціям, а також талановитим дітям.

Перша акція благодійного фонду «Інтер» – дітям» приурочена до Міжнародного дня захисту дітей. Фонд запускає проект допомоги онкохворим дітям. Проект здійснюється спільно з британською Harley Street Clinic. Онкологи клініки на чолі з доктором Стергіос Захарулісом вже вивчили історії хвороби тридцяти дітей, чиє лікування в нашій країні не може бути успішним через відсутність технічних і законодавчих можливостей. Папери надало Міністерство охорони здоров’я України.

31 травня в Україну приїхала група представників клініки, а з 1 червня британські фахівці проведуть в українських онкологічних центах консультації батьків хворих дітей.

У рамках проекту британська клініка погодилася провести лікування однієї дитини повністю за свій рахунок. Дізнатися, кому саме англійські онкологи почнуть надавати невідкладну допомогу, можна в програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» о 22:30.

Фахівці Harley Street Clinic готові і далі брати маленьких пацієнтів, лікування яких в Україні по протоколу закінчено. Вони самі будуть вибирати кандидатури хворих за даними, наданими Міністерством охорони здоров’я України. Але на лікування дітей будуть потрібні гроші.

Українці зможуть надати матеріальну допомогу. Як це зробити, детально розкажуть у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим».

Телеканал «Інтер» стежитиме за результатами лікування дітей за кордоном і інформувати про це своїх телеглядачів.

Джерело: Телекритика