Благодійний Фонд "Благомай" передав шкільні парти для Спеціальної загальноосвітньої школі-інтернат № 18 для дітей зі зниженим слухом в Києві. 11 Червня 2012 14:13

Благодійний Фонд "Благомай" передав шкільні парти для Спеціальної загальноосвітньої школі-інтернат № 18 для дітей зі зниженим слухом в Києві.

Завдяки меценатам Фонду була надана допомога Спеціальної загальноосвітньої школі-інтернат № 18 для дітей зі зниженим слухом (слабочуючих) в Києві, покупці 4-х парт і 8 стільців в клас для дітей молодших класів (загальна сума склала – 3363 гривні).

Багато хто з дітей хворіють на ДЦП, а парти і стільці в Школі-інтернату стоять ще з радянських часів і зовсім не призначені для дітей з ДЦП, оскільки не мають можливості змінювати свою висоту, а багато дітей седят на стандартних стільцях з повислими над підлогою ногами, що зменшує м’язовий тонус дітей, і ніхто не думає як день у день батьки боряться з увелченіем м’язового тонусу діточок, щоб їх руху були більш ретмічнимі і правильними. Крім того на партах радянського зразка залишилися неробочі апарати для поліпшення слуху в неробочому стані і з відкритим гострими краями \ шурупами, а так як діти проводять зміни в класах, то наявність таких апаратів на партах вельми небезпечно для дитячих класів.

У школі інтернаті в більшості класів треба поміняти радянські парти на нові, з можливістю регулювання висоти стільців і парт під кожної дитини індивідуально.

Благодійний фонд "Благомай"