Буковинська мрія – 2012 11 Червня 2012 16:40

Буковинська мрія - 2012

2 – 3 червня 2012 року у готельно-туристичному комплексі «Мигово» відбулась щорічна благодійна акція «Буковинська мрія».

В акції взяли участь понад 300 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування, вихованців навчально-виховних закладів інтернатного типу.

Організатори проекту запросили на свято також маленьких гостей із Закарпатської області та сусідньої Румунії. До акції долучились доброчинці з числа підприємців, промисловців, депутатів Чернівецької обласної, міської та районних рад. Чи не найбільше призів отримали шестеро братів МЕЛЕНТІ – Іван, Микола, Георгій, Василь, Михайло та Андрій. Братики стали щасливими володарями двох велосипедів, мобільних телефонів та інших коштовних подарунків від голови обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ, заступника керівника крайового парламенту Валентина МАНІЛІЧА, депутата обласної ради Івана ШКРОБАНЦЯ, інших добродіїв. 

З омріяними подарунками до дітей завітав перший заступник голови облдержадміністрації Георгій ГАЛИЦЬ, який також передав адресатам вітання і дарунки від голови обласної державної адміністрації Михайла  ПАПІЄВА. Маленькі мрійники одержали жадані призи від депутатів обласної ради Миколи ХАРАБАРИ, Івана СЕМЕНЮКА, Олександра ФИЩУКА, Ярослава ШЕШУРА та інших доброчинців. До послуг винуватців свята були численні атракціони, розваги, солодощі та незабутній концерт від юних зірок української естради. На знак вдячності діти продемонстрували гостям свята і свої творчі здібності та артистичні таланти.

Прес-служба обласної ради


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото