З нагоди Дня Захисту Дітей відбулися одночасно 3 поїздки БФ "Благомай" в підопічні Дитячі Будинки 12 Червня 2012 10:17

З нагоди Дня Захисту Дітей відбулися одночасно 3 поїздки БФ "Благомай" в підопічні Дитячі Будинки

У Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, с. Копилов, Фонд провів Веселі старти (гра в футбол) з хлопцями. Старші хлопці грали в футбол, показуючи свій талант на "Ура", молодші були уболівальниками і ще трохи менше захоплено збирали пазли, які Фонд їм передав в подарунок, а також кожна ждитина отримала солодкі подарунки.

Поспілкувавшись більше з дітками, кожен розповів про те, що йому подобається робити, хто чим захоплюється і чого б хотілося зробити в житті вийшовши з дитячого будинку. Після тригодинного безперервного спілкування та гри з дітьми нікому не хотілося розлучатися, при цьому хлопці на наступний день виїжджали в м. Керч в літній табір на три тижні … тому до кінця червня ми їх побачимо вже засмаглими і оздоровленим.

Зараз у дитячому будинку перебуває 34 дитини, і вони всі дуже просили привезти їм спортивний інвентар (футбольні / баскетбольні / волейбольні м’ячі, тенісні ракетки з м’ячиками, бадмінтон, дитячі пісочні набори, самокати, ролики, скейти, крейда тощо). Також в дитячий будинок потрібен великий бутель з помпою, щоб дітям було зручно з нього набирати воду і пити під час активних ігор на вулиці).

У поїздці брали участь: меценати з міста Запоріжжя: Світлана Цикунова та Хоцький Віктор Іванович, Члени Фонду: Скригіна Тетяна та Тарас Гівчак.

В той же день відбулася поїздка БФ «Благомай» і благодійників Фонду в: Дитячий будинок «Горобинка» в смт. Гребінки, Васильківський р-н, Київська обл. куди були передані 8 пакетів дитячого взуття, одягу, м’яких іграшок, інтелектуальних ігор і ящик цукерок. І в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода» м. Біла Церква, Київська обл. куди були передані 12 пакетів дитячого взуття, одягу, м’яких іграшок, інтелектуальних ігор і ящик цукерок.

У поїздці брали участь: меценати Фонду: Федоренко Дмитро з дружиною, осавулів Павло, Осаулова Катерина, Коломієць Богдан і члени Фонду: Голубятников Костянтин і Денис Хрулін.

Благодійний Фонд «Благомай»


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото