Сер Пол назвав сцену джерелом молодості і віддав гітару на благодійність 22 Червня 2012 12:34

Сер Пол Маккартні розповів, як йому вдається залишатися в такій прекрасній формі. Виявилося, що головним джерелом здоров’я і молодості для бітла є сцена. Активний гастрольний графік дозволяє музиканту не ходити в спортзал. "Я роблю вправи для серцево-судинної системи протягом багатьох років, але це все на сцені. Не можу повірити, що я даю тригодинні шоу і не переводжу подих", – сказав Макка.

Також стало відомо, що сер Пол виставляє на благодійний аукціон одну зі своїх бас-гітар від Hofner. На музичному інструменті красується автограф бітла, що, безумовно, збільшить вартість лота. Всі отримані від торгів кошти планується направити в організацію Nordoff Robbins, яка займається музичною терапією.

"Я радий підписати і передати цю дуже особливу "ліворуку" бас-гітару на благодійність, щоб зібрати кошти для Nordoff Robbins. Робота, якою вони займаються, їх музична терапія трансформує життя дітей і дорослих по всій Великобританії. Я сподіваюся, що від продажу гітари буде виручено багато коштів", – зазначив бітл.

Beatles.ru.