7 липня відбудеться благодійний аукціон «Увага – діти!» 2 Липня 2012 16:18

7 липня відбудеться благодійний аукціон «Увага – діти!»

7 липня 2012 року в 19:00 у курортному комплексі «Золоте колосся» (м. Алушта) галерея «Artistic» разом із Благодійним Фондом «Благомай» і Громадською організацією «Севастопольські мами» проводить благодійний аукціон у допомогу дітям, покинутим у пологових будинках.

Ідея акції – допомогти кожній покинутій дитині, подарувати їй хоч крапельку уваги, такої дорогої й цінної в перші місяці життя. Кожна дитина повинна відчути, що вона не самотня, і що вона потрібна суспільству!

На аукціоні «Увага – діти!» будуть представлені картини севастопольської художниці Олени Вільчукової з її однойменної виставки. Виставка «Увага – діти!» із величезним успіхом пройшла в Севастопольському художньому музеї ім. М.П. Крошицького з 17 по 28 травня 2012 року та отримала високу оцінку в колі відомих діячів культури та мистецтва Криму і Києва.

Усі роботи, представлені на аукціон, розміщені на сайті галереї «Artistic» за посиланням: http://fine-artistic.com/?p=1172. Для того, щоб взяти участь в аукціоні, необхідно відправити номер роботи і ставку на електронну адресу: [email protected].

Початкова вартість робіт знаходиться під кожною картиною (ціни зазначені в доларах США). Щоб прискорити процес спілкування, просимо вказувати в листі зі ставкою ваше ім’я і мобільний телефон. Якщо протягом доби ваша ставка не була збільшена, вас повідомлять про це в листі, де будуть зазначені умови покупки. Якщо ставка підвищилася, ми повідомимо вам про це негайно.

Торги в інтернеті будуть закінчені за добу до початку аукціону в Алушті.

Беріть участь у Благодійному аукціоні живопису «Увага – діти!». Кошти від продажу картин будуть спрямовані на покупку одягу, іграшок, підгузків, дитячого харчування та всього необхідного для малюків, які залишилися без мами. Разом ми зможемо допомогти дитині відчути себе потрібною!