У Львові триває проект «Mount&Musik» в рамках благодійного марафону «Подаруй дитині надію» 12 Липня 2012 16:13

У Львові триває проект «Mount&Musik» в рамках благодійного марафону «Подаруй дитині надію». Цей проект триває ще з минулого року та має на меті привернути увагу громадськості до важкохворих дітей Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також заохотити львів’ян до збору коштів для потреб цього закладу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В межах акції «Mount&Musik» будуть представлені картини, намальовані дітьми з важкими недугами. Оскільки, ці картини намальовані в найважчі періоди життя дитини, вони передаватимуть стан душі кожного маленького художника.

Цей проект є продовженням акцій «Маленький Львів – важкохворим дітям» та «Dj дітям», тому поєднає в собі класичну музику з сучасною електронною. Основною метою такого поєднання класичного та електронного стилю музики є ознайомлення і популяризація  класичної музики в молодіжному колі і навпаки.

У акції братиме участь Назарій Пилатюк – соліст Академічного симфонічного оркестру «INSO – Львів» (скрипка), а також інші українські ді-джеї та музиканти.  Шедеври відомих світових композиторів, таких як, Йоган Себастьян Бах,  Вольфганг  Амадей Моцарт та інших, буде виконувати симфонічний оркестр спільно з ді-джеями України.

Це дійство відбуватиметься на пл. Ринок 14, 21 та 28 липня, а також 4, 11 та 18 серпня. Початок о 14.00 год. Триватимуть музичні вечори приблизно до 21.00 год. Фінансуванням займаємося ми. А технічним спонсором є мережа магазинів «Комп’ютерний Всесвіт»», – розповів організатор заходу Олександр Ябчанка.

Джерело: Galinfo