Молоді азербайджанські українці допомогли дитячій лікарні 13 Липня 2012 11:52

В рамках дружби двох братніх народів Азербайджану і України спілка азербайджанської молоді у Житомирській області надала благодійну допомогу обласній дитячій лікарні.

На сьогодні при обмеженому державному фінансуванні кожна благодійна допомога для медичного закладу – це вияв доброї долі для загальнонаціонального багатства наших дітей.

Обласна дитяча лікарня співпрацює із понад 20 міжнародними благодійними організаціями серед яких «Чорнобиль-Тюбу» Японія, «Діти Чорнобиля» – Німеччина, «Грен-Грос» – Швейцарія, «Надія дітей» – Швеція, Фонд «Україна 3000» та багато інших, які презентують лікарні не лише сучасне медичне обладнання, але й фінансують навчання та підвищення кваліфікації лікарів у зарубіжних країнах. До цієї когорти приєдналася і спілка Азербайджанської молоді України в Житомирській області, яка взяла шефство над педіатричним відділенням №2 обласної дитячої лікарні.

В цей день кожна дитина, яка знаходилась на лікуванні у педіатричному відділенні №2 від спілки Азербайджанської молоді отримала подарунок із солодощами та напоями. Подбали тут і про подарунки для найменших діточок, їх теж представники спілки молоді відвідали у палатах. Педіатричному відділенню №2 представники обласного осередку спілки азербайджанської молоді подарували двокамерний холодильник. І це лише початок. Найближчим часом це відділення отримає від спілки молоді кондиціонер для дитячої ігрової кімнати та кухонні набори.

Джерело: ЖОДТРК