Чернігівський міський центр соціальних служб допоміг дітям-сиротам 16 Липня 2012 12:27

Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завжди підтримує благодійні проекти та співпрацює з тими, хто має бажання допомогти іншим. Бути благодійником та робити корисні справи – це важка, клопітка, але, водночас, приємна робота. Компанія TeleTRADE стала ще одним партнером центру у благодійництві.

10 липня спільно з представниками компанії TeleTRADE, які влітку цього року проводять благодійний марафон «Територія милосердя», залучаючи до благодійності усіх небайдужих людей, щоб зробити дітям свято разом, для Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей придбано солодощі, миючі засоби та окремо для кожної дитини – набір засобів особистої гігієни.

«У нашому центрі постійно перебувають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, що опинилися у складних життєвих обставинах, які проживають тут протягом року. Центр розрахований на 50 дітей, на даний час у нас знаходяться 47 дітей різного віку – від 3-х до 18 років. На одяг, взуття для дітей, навчальну, методичну літературу та наочні і навчальні приладдя кошти майже не передбачені. Тому ми завжди вдячні тим, хто готовий допомогти центру. Усі кошти спонсорів і меценатів ми використовуємо виключно в інтересах дітей», – розповідає директор Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Анатолій Пасічник.

Діти завжди вдячні тим, хто душею переймається їхніми проблемами, вислуховує і готовий прийти на допомогу. Запрошуємо всіх небайдужих до співпраці.

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»