Діти з батьками збирали кошти дітям без батьків 25 Липня 2012 16:31

Щоб допомогти діткам-відмовникам, у центральному парку на площі Водограй відбувся благодійний концерт. На сцені виступали маленькі та дорослі вінницькі зірочки, а біля сцени дорослі та маленькі глядачі розмальовувалися та кидали у скриньку кошти.

Кілька годин на площі Водограй у центральному парку лунала музика, чувся дитячий сміх, не вщухали запальні танці. Окрім запланованих виступів артистів, справжньою несподіванкою для організаторів став виступ В’ячеслава Моргунова, учасника телевізійного шоу Кузьми Скрябіна «Мама, я в ефірі».

Благодійна скринька протягом концерту поповнювалась внесками. Маленькі вінничани хотіли допомогти діткам-відмовникам

– Хлопець прочитав про наш концерт в інтернеті, не знав, як зв’язатися, тому просто прийшов у парк під час концерту та забажав виступити, – розповідає Валентина Дячук, співорганізатор концерту «Право на майбутнє». – Окрім В’ячеслава, який віртуозно грав на гітарі, дивні трюки з дитячою іграшкою йо-йо демонстрували хлопці з креативного агентства «Космос».

Фаворитами маленьких вінничан стали ляльки-велетні Чебурашка та Крокодил Гена, студії «Шарік». Діти залюбки танцювали та грались з величезними м’якими іграшками, батьки співчували артистам, які героїчно терпіли неймовірну спеку та забавляли гостей свята. 
Якщо концертні номери викликали неабиякий інтерес, то конкурси за участю маленьких глядачів розвеселили усіх і кожного.

Ведучий концерту MС Sun Санич (Олександр Пасічник), викликав на сцену двох бажаючих взяти участь у солодкому конкурсі, зголосилися двоє, хлопчик Руслан та дівчинка Настя. Їм зав’язали очі хустинками, та запропонували нагодувати одне одного морозивом. Музика грає, глядачі вмирають зо сміху, а конкурсанти замість попоїсти, розмальовують обличчя солодким десертом.

А ще для усіх гостей свята на сцені виступала співачка Віолетта Кулаковська, а також юні вокалістки Світлана Сокира та Дар’я Котлярець, вихованці вокальної студії «Зоряна мрія». Окрім цього цікавий номер показала семирічна художня гімнастка Аня Рибаченко, а Діана Подолянчук подарувала вінничанам східний танець.

Та концерт «Право на майбутнє», окрім видовищ, мав благодійну мету – збір коштів для дітей-відмовників.

– Для першого такого концерту все пройшло добре, – розповідає одна з організаторів свята Валентина Дячук, голова благодійного об’єднання «Право на майбутнє». – Зібрали, правда, суму меншу, ніж розраховували, усього 1185 гривень, та зважаючи на пору відпусток, це нормально.

На День міста організатори планують провести ще один концерт, більш масштабний та яскравіший. І звичайно біля сцени буде стояти скринька для благодійних внесків, які підуть на ремонт п’ятої палати, що розташована на четвертому поверсі Центру матері та дитини. В цій палаті, яка розподілена на два бокси, знаходяться дітки-відмовники, умови там бажають кращого. Грошей, що зібрали на концерті, не вистачить аби провести ремонт, будемо докладати кошти з майбутніх концертів.

Джерело: 20 хвилин – Новини Вінниці