Благодійний концерт у Костянтинівці 26 Липня 2012 14:08

28 липня 2012 року у місті Костянтинівка Донецької області о 21:00 у кафе-барі «Шатер» відбудеться благодійний концерт, спрямований на надання допомоги дошкільній установі №13 «Топольок», яка спеціалізується на лікуванні діточок з порушенням зору.

В «Топольці» 8 груп, з них 6 спеціалізованих для дітей з порушенням зору. Діти, які відвідують ДУ, мають різні діагнози: косоокість, міопія, амбліопія, короткозорість.

У дитячому садку працює кандидат медичних наук лікар-офтальмолог Костянтин Едуардович Голубов, який ставить діагнози, робить призначення. Гордістю дитячого садку є зоровий центр, де є апарати для лікування і корекції зору. У фізкультурному залі придбано нестандартне спортивне обладнання для корекції глибинного зору.

Має установа і потреби. Для створення необхідних умов перебування дітей у групах (за санітарними нормами) необхідно замінити сантехніку, придбати лінолеум для двох груп, адже дитячому садку 32 роки. Але великою проблемою залишається відсутність огорожі навколо саду. Наявність огорожі створить безпечні умови перебування дітей у дошкільній установі.

Джерело: МБФПортал