В Акимівці стартує акція «Твори добро» 27 Липня 2012 15:57

В Акимівці (Запорізька область) у рамках благодійної акції молоді люди планують надавати безкоштовну посильну допомогу самотнім і немічним старим людям, не охопленим турботою соціальних служб.

Ініційовано акцію учасниками однієї із соціальних мереж, де створене об’єднання користувачів з Акимівки, що називається «Типова Акимівка».

«Ідея допомагати старим людям прибратися, сходити в магазин і просапати грядки, звичайно, не нова, – говорить один з адміністраторів пабліка Євген Соломахін, – але ми і не претендуємо на оригінальність. Просто група енергійних молодих людей хоче робити добрі справи».

Молоді люди планують проводити акцію до вересня. Варто також відзначити, що зовсім недавно зусиллями ініціативних учасників «Типової Акимівки» у селищі пройшли два флешмоби – «Міняємо сигарети на цукерки», у ньому взяли участь близько сорока чоловік, які виявили бажання обміняти тютюновий виріб на льодяник. А у флешмобі «За що я люблю Акимівку» місцеві жителі зізнавалися в коханні своїй малій батьківщині.

Джерело: РепортерUA