Благодійна акція в «Лукомор’ї» 6 Серпня 2012 10:10

В Севастополі у дитячому екопарку «Лукомор’я» відбулася благодійна акція «Народжені, щоб жити». Її метою став збір коштів у допомогу відділенню онкогематології Дитячої республіканської клінічної лікарні в Сімферополі, куди на лікування направляють хворих дітей зі всіх регіонів України.

Захід пройшов за підтримки керівництва Севастопольського академічного російського драматичного театру імені А.В. Луначарського, директора дитячого екопарку «Лукомор’я» Миколи Помогалова та трупи акробатичного балету «Shadows». Організатором благодійного проекту виступила відома в Україні громадська організація «Миротворець».

З раннього ранку жителі і гості міста милувалися виступами дітей, які хоч і малі, але небайдужі до чужого горя. Яскраві костюми, запальні танці й акробатичні трюки розбавляв аукціон, лотами якого були квитки в театр імені А.В. Луначарського. Всі виручені кошти було спрямовано до фонду акції «Народжені, щоб жити». Поруч із літньою сценою розташували столи з авторськими прикрасами. Частина коштів від їхнього продажу також була спрямована на допомогу хворим дітям.

Сьогодні успішне лікування онкологічних захворювань багато в чому залежить від своєчасного виявлення хвороби й надання всього обсягу необхідної допомоги. А для цього потрібно дороге устаткування. Тільки спільними зусиллями можна побороти цю страшну недугу й допомогти хворим дітям.

Джерело: газета «Флот України»