У Миколаєві стартувала благодійна акція «Збери портфель дитині» 14 Серпня 2012 13:15

C 13 по 17 серпня 2012 року в Корабельному районі міста Миколаєва проходить благодійна акція «Збери портфель дитині». Її мета – надати адресну допомогу у вигляді необхідного шкільного приладдя та канцтоварів нужденним сім’ям з дітьми-інвалідами.

Акція організована в рамках Програми підтримки дітей-інвалідів Корабельного району. Її організаторами виступили Центр соціальних програм і Молодіжна рада МГЗ.

Збирати портфель дитини планується протягом 5-ти робочих днів. З 17:00 до 20:00 на території супермаркетів району «АТБ», «Фуршет» і «ТавріяВ» буде організований збір канцтоварів та шкільного приладдя. Всі бажаючі зможуть надати посильну допомогу дітям-інвалідам, купуючи будь-який товар із запропонованого списку і передаючи його волонтерам в пунктах збору.

Також в цей період паралельно буде організований збір благодійних пожертвувань на території промислових підприємств. Так, уже своє бажання допомогти дітям висловив трудовий колектив Миколаївського глиноземного заводу. На залучені кошти планується придбати дороге шкільне приладдя, таке як рюкзаки, портфелі, спортивна форма та ін.

Організатори та партнери акції запрошують всіх небайдужих відгукнутися і надати посильну допомогу дітям з обмеженими можливостями. Зробити все можливе, щоб всі діти пішли до школи з радістю і були забезпечені всім необхідним для навчання.

Давайте разом дарувати допомогу і турботу тим, хто цього потребує!

Передача канцелярських наборів учасникам акції відбудеться 29 серпня у Центрі соціальних програм за адресою: пр. Жовтневий 325/1. Довідки за тел. 63-66-96.

Джерело: «Громадський простір»