Макіївські волонтери відкрили в Донецьку благодійний магазин 15 Серпня 2012 12:16

У рамках акції «Дарунок Янгола» ініціативна група макіївських волонтерів разом з активістами з інших міст відкрили в Донецьку в будинку Критого ринку магазин, де ціни на товари призначають самі покупці. Що в ньому продають, і хто це купує, цікавився журналіст сайту 0623.

– Основний асортимент нашого магазина – іграшки, книги, одяг і взуття для дорослих і дітей. Це благодійна акція, спрямована на збір коштів для хворих дітей. Прикладом стала робота російських волонтерів з Волгограда. У наш магазин кожний може принести все те, що вважає за потрібне. А також придбати за ціну, яку сам для себе визначить, – розповіла макіївчанка Оля Немчинова, яка працює в магазині.

– Акція триватиме до 1 жовтня. Кошти складаємо у скриньку, яку відкриємо по закінченні акції в присутності усіх її учасників та представників ЗМІ. На загальному голосуванні визначимо, кому з хворих дітей і скільки коштів необхідно переказати на рахунок. У планах відкриття подібних осередків у Макіївці й Горлівці. Було б не погано, якби знайшлися люди, готові нам допомагати, зокрема надати приміщення для організації наших магазинів, – сказав координатор акції волонтер Павло.

Джерело: 0623.com.ua – Сайт міста Макіївки