У Львові відбудеться благодійна виставка-ярмарок «Щирі серця» 15 Серпня 2012 14:55

В рамках програми громадської освіти молоді «Майстерня громадської активності» у Львові проходять майстер-класи для дітей дитячого будинку. Вироби, виготовлені дітьми, будуть продані на благодійному ярмарку 24 серпня.

Проект «Щирі серця» має метою вирішити проблему низького рівня соціалізації дітей у дитячому будинку «Добре серце», що знаходиться у с. Новий Милятин Буського району Львівської області, а саме – малої кількості розвиваючих заходів. Також проект закликає молодих людей не бути байдужими до цих дітей.

Під час реалізації «Щирих сердець» проводяться майстер-класи з Handmade для дітей дитячого будинку в період з 11 по 19 серпня:

11 серпня – футбольний матч;
12 серпня – майстер-клас «Суперблокнотик»;
18 серпня – майстер-клас «Листівки своїми руками»;
19 серпня – майстер-клас «Солодкі букетики».

А 24 серпня буде проведена благодійна виставка дитячих робіт в центрі міста Львова, під час концерту, присвяченого Дню Незалежності. Кошти, отримані від виставки, будуть передані у дитячий будинок.

Проект «Щирі серця» реалізується в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення у Регіоні» – RITA, яку реалізує Фонд Освіта для демократії.

Джерело: «Громадський простір»