Перший в Україні благодійний пікнік зібрав понад 8 тисяч гривень 16 Серпня 2012 13:28

12 серпня 2012 року відбувся перший в Україні благодійний пікнік, організований фондом «Благомай».

На території БЛАГОпікніка була можливість придбати страви мангального меню від ресторану «АНІ», крепи з наповнювачами від ресторану «Крепдешин», справжній узбецький плов, прохолодні напої, долучиться до спортивних ігор на свіжому повітрі, а також насолодитися виступами Dj Timo, Dj X-cite в MyImaginary Friends, взяти участь у конкурсах, які проводив ведучий БЛАГОпікніка Павло Скуреневський.

На пікніку була зібрана сума 8062 грн. Усі гроші будуть розподілені на потреби 13 дитячих будинків Київської області, які знаходяться під опікою фонду «Благомай».

Фонд «Благомай», завдяки якому був організований захід, заснований молодими активними людьми з усією України, які зібралися в столиці і заявляють про те, доброта і благодійність не мають маж. Мета й основна життєва позиція фонду – «від людей до людей». Ми допомагаємо оточуючим робити добрі справи і згодом допомагаємо діткам у дитячих будинках і центрах соціально-психологічної реабілітації.

Наша команда висловлює величезну подяку всім, хто відвідав захід, зробив благодійні внески та підтримав теплу і незабутню атмосферу пікніка.

Джерело: Благодійний фонд «Благомай»