У Львові діджеї пропагуватимуть здоровий спосіб життя 17 Серпня 2012 8:51

У Львові в парку культури ім. Б.Хмельницького відбудеться фестиваль електронної музики «Зеленофор: основне світло». Цьогоріч фестиваль долучився до акції «Подаруй дитині надію». Про це розповів Dj Mihal, співорганізотор фестивалю, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Фестиваль проходитиме у парку ім. Б. Хмельницького 26 серпня з 12:00 до 22:00. У ньому візьмуть участь музиканти зі всієї Західної України. Також вони фінансово підтримують благодійний фонд своїми внесками.

«Ми пропагуємо здоровий спосіб життя, тому хочемо допомогти всім тим, хто цього потребує. Також ми хочемо розвіяти стереотип, що люди не можуть сприймати електронну музику без стимуляторів. Всі діджеї, які виступатимуть на «Зеленофорі», виступатимуть безкоштовно, без гонорарів. Таким чином вони долучаться до благодійної акції», – зазначив Dj Mihal.

Крім того протягом фестивалю проходитиме акція на підтримку благодійного марафону «Подаруй дитині надію» – збір коштів для потреб Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Минулого року ми завдяки акціям зібрали понад 200 тис. гривень. Цьогоріч ми плануємо компютеризувати лікарню, що дозволить обслуговувати пацієнтів на принципово новому рівні», – каже Олександр Ябчанка, координатор благодійного марафону «Подаруй дитині надію»

Джерело: Коментарі – Львівський портал