У Ялті стартувала благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу сучасних авторів» 21 Серпня 2012 14:53

У Ялті стартувала благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу сучасних авторів». Про це «Центру» повідомила директор Центральної міської бібліотеки ім. А. П. Чехова Тетяна Приступа.

Як уточнила Т. Приступа, акція проходить в усіх бібліотеках Ялти і триватиме до 30 вересня – Всеукраїнського дня бібліотек.

«Організатори акції ставлять перед собою мету привернути увагу громадськості до проблеми формування фондів бібліотек, адже кількість нових сучасних книг у бібліотеках мізерно мала порівняно зі зростаючим на них попитом. Подарунки читачів, благодійна допомога і пожертвування допоможуть виправити наявну ситуацію», – зазначила директор бібліотеки.

Для участі в акції приймаються книги в хорошому стані, видані не раніше 2002 року. Найактивніші учасники, за словами організаторів акції, отримають лист подяки і будуть занесені в Книгу почесних дарувальників.

Усіх бажаючих взяти участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу сучасних авторів» запрошують до Центральної міської бібліотеки ім. А. П. Чехова за адресою: вул. Морська, 8/ Чехова, 2, з 10:00 до 17:00, тел. 23-47-64, а також в усі бібліотеки міста.

Джерело: Центр журналістських розслідувань