В Українському домі збиратимуть книжки і кошти для дітей-сиріт 28 Серпня 2012 11:09

29 серпня об 11:00 під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України, в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться відкриття Щорічної книжкової виставки-ярмарку до Дня знань.

Метою виставки є популяризація української книги, створення умов для збереження та підтримки культурних традицій, налагодження зв’язків між читачами, авторами та книгоросповсюджувачами.

Але головним моментом виставки-ярмарку до Дня знань буде, звісно ж, благодійність. Під час заходу відбудеться традиційний збір книг та коштів для вихованців шкіл-інтернатів з різних регіонів України, які запрошені на відкриття виставки.

До благодійної акції «Придбай книгу – подаруй свято дітям, позбавленим батьківського тепла» можуть долучитися усі бажаючі – для цього достатньо придбати видання, що сподобалося, і передати його в благодійний фонд, який знаходиться в Українському домі.

Учасники виставки – вітчизняні та зарубіжні видавці – запропонують відвідувачам численні презентації нових книжкових видань, автограф-сесії, реалізовуватимуть книги за цінами виробника. Експозиція виставки представить кращі зразки навчальної, художньої, історичної, краєзнавчої, дитячої та іншої літератури.

Сенсацією свята стане Найбільша Українська Абетка, зроблена з кубиків. Під час відкриття ярмарку абетка буде зареєстрована та внесена до Книги рекордів України.

Акредитація представників ЗМІ триває до 19:00 28 серпня 2012 року. Контакти: (044) 270 70 17, (067) 408 94 34, e-mail: [email protected].

Приходьте в Український дім 29 серпня – 1 вересня 2012 року, з 11:00 до 19:00. Адреса: Київ, Хрещатик, 2, Український дім.

Джерело: Український дім