Львівська фотошкола «Студія 111» збиратиме гроші для онкохворих дітей 17 Вересня 2012 17:52

20 вересня о 18:00 у Львівському Палаці Мистецтв відкривається доброчинна фотовиставка випускників Львівської Фотошколи «Студія 111» «Дитяча надія» на підтримку діток з онкогематологічними захворюваннями. Про це повідомляє прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

Під час акції виступатиме етногурт «Cherry Band». Крім того, фотошкола проведе лотерею, переможець якої виграє безкоштовну фотосесію і візьме участь у мистецькому майстер-класі з розмальовування метеликів від благодійного фонду «Крила надії».

Кошти від продажу фоторобіт та доброчинні внески від 250 гривень передадуть родині Трегубів на лікування 3-річного хлопчика Назара Трегуба. Місяць тому у нього діагностували гостру лейкемію. Зараз Назарко в лікарні, де йому роблять хіміотерапію. Це перший крок у лікуванні, яке триватиме впродовж декількох років. Можливо, буде необхідна пересадка кісткового мозку.

Та у родині Трегубів ще є одна хвора дитина – 8-річний Андрій. Він прикутий до інвалідного візка. Коли хлопчикові був рочок, то він захворів і 10 днів пролежав у мозковій комі. Після цього дитина залишилась паралізованою. Останні 7 років Андрієві роблять щоденні двогодинні масажі. Батьки постійно возять його у реабілітаційні центри не лише в Україні але й за кордоном. Два місяці тому Андрійкові зробили дуже складну операцію, щоб виправити вивих кульшового суглоба.

Після благодійної акції «Студія 111» скеровує фотороботи на постійну експозицію у гематологічне відділення Чорнобильської лікарні.

Джерело: ЗІК