У Дніпропетровську збиратимуть макулатуру на допомогу хворим дітям 26 Вересня 2012 10:17

29 вересня з 10:00 до 14:00 у Дніпропетровську пройде акція зі збору макулатури «Збережи дерево – врятуй дитину». Добровольці будуть приймати паперові відходи: непотрібні зошити, книги, газети, журнали, рекламну продукцію, картон тощо. Стопка старих журналів або конспектів стане внеском у спільну справу допомоги дітям.

Зібрана макулатура піде на переробку, а кошти, виручені від її продажу, будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для відділень дитячих лікарень міста Дніпропетровська.

За результатами акції у відділення для недоношених дітей ДМКЛ №6 планується придбати перфузор – апарат, який забезпечує високоточне дозування ліків і рівномірне попадання їх в організм дитини, що рятує від розвитку побічних реакцій та ускладнень; а також у відділення планової хірургії з онкологічними ліжками ОДКЛ – кардіомонітор для цілодобового спостереження за станом серцевої діяльності.

Збір макулатури буде здійснюватися у волонтерських пунктах прийому:

  • Запорізьке шосе, 22 (біля будинку Обленерго);
  • ж/м Парус-1 (на початку вул. Заводська наб., біля стоянки);
  • ж/м Північний, вул. Семафорна, 60, біля Храму ікони Божої Матері «Іверської»;
  • ж/м Північний, вул. Липова, біля скверу;
  • ж/м Перемога-6, пров. Добровольців, 3, біля ресторану Red&Green;
  • ж/м Перемога-6, на початку коси;
  • вул. Червона, 3А;
  • вул. Калинова, 74 (біля входу в дитячий клуб «Посмішка»).

Також можна допомогти, організувавши збір макулатури у дворі, у районі, за місцем проживання, за місцем навчання, на роботі та поширивши інформацію про акцію серед своїх знайомих.

Пам’ятаєте, що переробка однієї тонни макулатури зберігає 10 дерев, 20 тисяч літрів води, 1000 кВт електроенергії, іонізований кисень, достатній для 30 чоловік, а зібрані від здачі макулатури кошти допоможуть врятувати дитячі життя. З докладною інформацією про проведення акції можна ознайомитися на сайті www.deti.dp.ua.

Джерело: ІА «Наш Район»