29 вересня відбудеться благодійний семінар-тренінг з фандрайзингу 26 Вересня 2012 12:37

Донецький благодійний фонд «Доброта» оголошує набір учасників благодійного семінару-тренінгу з фандрайзингу, який відбудеться у Києві 29 вересня 2012 р.

Мета заходу – набуття розуміння складових успіху і невдач, залучення благодійних ресурсів для сталого розвитку недержавних/неприбуткових організацій (НДО/НПО).

Завдання семінару-тренінгу:

  • мотивувати представників НДО/НПО до використання фандрайзингу без профанацій і зловживань як провідного інструменту і індикатора організаційного розвитку;
  • змінити ставлення до теорії та практики фандрайзингу у зневірених і/або тих, хто втрачає оптимізм у великотрудній справі пошуку коштів для реалізації своєї місії.

Семінар-тренінг розрахований на представників НДО/НПО керівної ланки і тих, в чиї обов’язки входять питання розвитку організації, залучення та використання для цього всіх можливих ресурсів.

Семінар відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 39, в приміщенні магазину медичної книги «БУКВАМЕД» (м. «Контрактова площа»).

Тренер – Рогалін Яків Фрідріхович, директор ДМБФ «Доброта».

Умови участі

Бажаючі взяти участь у семінарі-тренінгу повинні:

  • заповнити анкету-заявку та надіслати її за адресою: [email protected] або факсом (062) 348-90-21 до 27 вересня 2012 р. включно.
  • внести пожертвування на адресу ДМБФ «Доброта» для реалізації благодійного проекту «Допомога хворим дітям» у розмірі 399,00 грн. У разі, якщо від однієї організації у семінарі-тренінгу братиме участь 2 особи і більше, розмір добровільного пожертвування складе 350,00 грн. за 1 учасника. Вартість участі у заході для іногородніх – 299,00 грн.

Кошти, зібрані в результаті проведення заходу будуть спрямовані на реалізацію благодійного проекту «Допомога хворим дітям м. Донецька».

ДМБФ «Доброта» забезпечує мультимедійність, роздаткові матеріали та каву-брейк.

Після навчання кожен учасник отримає сертифікат.

Уточнення варіантів і подробиці – за тел. (062) 348-90-15, (050) 940-11-56.

Джерело: «Громадський простір»