Діти сакських міліціонерів подарували іграшки дітлахам з інтернатів та дитячих будинків 30 Жовтня 2012 11:54

Працівники сакської міліції активно включилися в проведення благодійних заходів в рамках міської акції «Подаруй іграшку дітям».

За ініціативою однієї із соціальних організацій на території міста Саки в даний час проводиться благодійна акція «Подаруй іграшку дітям». Саме з таким закликом звернулися небайдужі громадяни до жителів регіону. Працівники сакської міліції не залишилися осторонь, підтримавши ініціативу тих, кому небайдужа доля дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Сакські правоохоронці вже почали збір дитячих іграшок для подальшої передачі їх у дитячі заклади району, в яких проживають діти-сироти. У більшості сімей є безліч іграшок, які стали нецікавими своїм власникам, що вже подорослішали. І підростаюче покоління міліцейських дітей готове поділитися колись настільки цінними для них речами з молодшими дітками, обділеними батьківською увагою та участю.

Кому, як не правоохоронцям, знати про проблеми неповнолітніх, які ростуть без батьківської опіки і не отримують необхідного тепла і любові. Саме такі діти в підлітковому віці можуть стати на слизький шлях злочинності, тому їм особливо необхідна підтримка. Сподіваємося, що подібні акції та благодійні заходи зможуть позитивно вплинути на формування особистості майбутніх громадян нашої держави.

Джерело: Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в АР Крим