Студенти НАУ проводять всеукраїнську акцію на допомогу дітям, які долають рак і розсіяний склероз 6 Листопада 2012 10:45

Протягом листопада 2012 року в Юридичному інституті Національного авіаційного університету проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Щастя на крилах». Її мета – надати підтримку та допомогу дітям, які долають рак та розсіяний склероз. Завдяки акції відбувся збір коштів для організації дитячого реабілітаційного центру «Будинок Казки», в якому безкоштовно проходять реабілітацію онкохворі діти.

Проект організував Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям з ініціативи осіб, які успішно пройшли реабілітацію. Успішна реалізація проекту створить можливість відкрити в майбутньому подібні Центри реабілітації в кожному регіоні України. Завдяки цьому в Україні діятиме цілісна система захисту прав дітей.

Дирекція Юридичного інституту щиро дякує студентам та викладачам, які небайдуже поставилися до проблем онкохворих дітей, та закликає всіх бути милосердними та приєднуватися до благодійної акції.

Джерело: Національний авіаційний університет