Свято соціального працівника в Цюрупінському інтернаті 5 Листопада 2012 15:33

Свято соціального працівника в Цюрупінському інтернаті

2 листопада в Цюрупінському дитячому будинку-інтернаті для дітей-інвалідів було справжнє свято. Напередодні Дня працівника соціальної сфери вихованці дитячого будинку разом з вихователями підготували чудовий концерт. Дітки, позбавлені батьківської опіки та уваги, з теплом дарували пісні й танці своїм вихователям і всім працівникам інтернату.

Концертна програма проходила у вигляді ток-шоу «Все буде добре». Ведуча нікому не давала нудьгувати і по черзі викликала вихователів, які, у свою чергу, давали цінні поради. Наприклад, як швидко і якісно складати одяг, як проводити зарядку сидячи за столом, як у домашніх умовах зробити пральний порошок.

Між цінними порадами були музичні паузи. Діти на інвалідних візках з великим старанням співали, танцювали і грали на музичних інструментах. Враження залишилися на все життя. Такі маленькі діти, але такі великі молодці – справжні артисти.

Приїхав поздоровити працівників Цюрупінського інтернату й Благодійний фонд Устина Мальцева разом з волонтерами фонду, і подарували всім присутнім у залі запальні танці і щиросердечні пісні. Також благодійний фонд передав зошити, набори кольорового паперу, розвиваючі ігри та ігри розвиваючу моторику дітей.

Всі речі були зібрані жителями Херсона в рамках соціально-благодійного проекту «Допоможи покинутій дитині».

Джерело: Фонд Устина Мальцева


Галерея (10 фото)

* Для перегляду клікніть на фото