19-20 листопада в Києві відбудеться I Форум з організаційного розвитку 5 Листопада 2012 11:44

Форум пройде 19-20 листопада 2012 року в НСК «Олімпійський» у м. Київ.

І Форум з організаційного розвитку – це нова платформа, яку ми пропонуємо для обговорення ключових стандартів та практик з організаційного розвитку НДО; прийняття рішень щодо політик у сфері організаційного розвитку. Ідея Форуму виникла після аналізу результатів Ярмарків з інституційного розвитку, які проводилися Ресурсним Центром ГУРТ у межах проекту UNITER.

Мета Форуму: надати виконавцям та практикам з розвитку організацій можливість обговорити важливі питання в сфері організаційного розвитку НУО; обмінятися інформацією, ідеями та найкращими практиками, сучасними інструментами, техніками та підходами до розвитку спроможності організацій.

Форум збере понад 200 представників НУО, які зацікавлені в розвитку власних організацій, провідних НДО та бізнес провайдерів у сфері організаційного розвитку, донорів що мають програми зі зміцнення НДО.

Форум триватиме 2 дні.

День 1. Нові інструменти та тренди у сфері організаційного розвитку для НДО. Інтерактивний обмін найкращими практиками, підходами та винесеними уроками (lessons learned) у сфері організаційного розвитку. Також на вас чекають: перенесення «он-лайн Маркетплейс» в реальний час; «Акваріум» системи ваучерів, Світове Кафе найкращих практик; презентації успішних історій у форматі ПечаКуча20@20; Ярмарок провайдерів послуг, Марафон майстер-класів провідних НДО та бізнес провайдерів послуг, «Коридор» оцінки організаційної спроможності; Служба підтримки та багато іншого.

День 2. Експертна дискусія ключових гравців та сервіс-провайдерів, які зацікавлені у посиленні організаційного розвитку НДО. Презентація та обговорення Концепції з організаційного розвитку для НДО. Обговорення питань прозорості, ефективності послуг з організаційного розвитку, сертифікації та критеріїв відбору надавачів послуг.

Для всіх, хто бажає стати учасником Форуму з організаційного розвитку відкрита он-лайн-реєстрація

Реєстрація учасників відкрита до 7 листопада 2012 року.

Формат Форуму передбачає багато інтерактивних методів та підходів, які сприятимуть активній дискусії між учасниками та заохочуватимуть обмін знаннями і практичним досвідом. Наповнення програми формуватиметься самими учасниками через сторінку Форуму http://cdf.ngomarket.org.ua/.

Форум є відкритим для обговорення питань з організаційного розвитку. Ми готові запропонувати майданчик для проведення ваших паралельних заходів, що безпосередньо стосуються теми Форуму. Бажаєте провести майстер-клас, профасилітувати дискусію або обговорити специфічні спроможності що стосуються певного сектора? Будь-ласка, вкажіть про це під час реєстрації у розділі Мета участі у Форумі.

Запрошуємо Вас активно долучитися до наповнення Форуму та слідкувати за оголошеннями і новинами на http://www.ngomarket.org.ua/, соціальних мережах – Facebook, Twitter, Vkontakte та інших порталах НУО.

Джерело: I Форум з організаційного розвитку