У Домініканському соборі у Львові стоятиме дерево дитячих побажань до Святого Миколая 6 Листопада 2012 18:40

У центрі молодіжного душпастирства, у Домініканському соборі, встановлюють дерево дитячих побажань до Дня Святого Миколая. Про це ІА ZIK повідомили у прес-службі ЛМР.

Сьогодні, 6 листопада, розпочинається благодійна акція до Свята Миколая. Львівська молодь, члени парафіяльних спільнот та управління сім’ї, молоді та спорту ЛМР запрошують львів’ян долучитися до доброї справи та допомогти дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Голова Комісії у справах молоді львівської архиєпархії УГКЦ отець Тарас Милян зазначив: «Це традиційний захід, який організовує молодь церкви. Щороку листи дітей з малозабезпечених сімей є в храмі Пресвятої Євхаристії. Парафіяни та вірні нашої церкви мають можливість взяти листа та допомогти Святому Миколаю організувати подарунки певній дитині».

«Кожна добра справа повертається сторицею. Впевнений, мешканці нашого міста активно долучаться до благодійної ініціативи та своїми добрими намірами подарують усмішки на дитячих обличчях», – розповів керівник управляння молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Це не єдині заходи церкви до Свята Миколая. Також у Домініканському соборі відбудуться заходи для неповносправної молоді міста.

Контакти Комісії у справах молоді: м. Львів, пл. св. Юра, 5, тел.: 067-67-91-176.

Джерело: ІА ZIK