АБ «Укргазбанк» оголошує переможців конкурсу благодійних грантів в рамках програми «Банк добрих справ» 13 Листопада 2012 12:01

Протягом двох місяців в рамках другого етапу всеукраїнської соціальної програми «Банк добрих справ» проходив конкурс грантів серед благодійних фондів «Врятуймо добру людину!», ініційованого АБ «Укргазбанк» за підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких та Асоціації платників податків України. За результатами конкурсу були відібрані регіональні партнери програми, які допоможуть збирати кошти на благодійність.

Мета соціальної програми «Банк добрих справ» – допомогти родинам рятувати здоров’я та життя членів сім’ї, не порушуючи при цьому закон. Адже згідно із законодавством України, приватні банківські рахунки для збору коштів НЕ ВВАЖАЮТЬСЯ благодійними і підлягають оподаткуванню на загальних підставах як доходи фізичних осіб. Саме тому програма починає активно співпрацювати з благодійними фондами по всій Україні як гарантами законного і дієвого шляху термінового збору коштів на операцію чи лікування рідних.

Учасники прес-конференції:

  • Сергій Мамедов, голова правління АБ «Укргазбанк», Виконавчий директор Незалежної асоціації банків України (НАБУ);
  • Руслан Краплич, експерт з розвитку благодійництва та КСВ, головний редактор журналу «Вісник благодійництва»;
  • Володимир Шейгус, голова експертної ради конкурсу, директор ІСАР-«Єднання».

Прес-конференція відбудеться 15 листопада 2012 року о 10:00 год. за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 152-Б, Прес-студія «Сьогодні Мультимедіа».

Попередня акредитація обов’язкова до 18:00 14 листопада.