На Кіровоградщині проходить акція «День добра» 13 Листопада 2012 14:46

Щорічна акція «День добра» присвячена міжнародному Дню інвалідів вже вдруге стартує в м. Кіровограді та Кіровоградському районі. Так, як і в минулому в цьому році, акцією опікуються директор Кіровоградського районного будинку культури Павло Федчишин та координатор соціальних проектів КОГО «Інформаційно-ресурсний центр» Ганна Колєва.

– Мета акції – збір іграшок, книжок, альбомів, а також благодійної допомоги для дітей з обмеженими фізичними можливостями, яким потрібна підтримка і піклування кожного з нас, – говорить Павло Федчишин.

– Минулого року нам вдалося допомогти багатьом дітям. До акції приєдналися громадські активісти з Кривого Рогу, які привезли подарунки дітям, а жителі міста приносили іграшки разом з дітьми, – зазначає Ганна Колєва.
 
Тож цього року знову відкриваються пункти прийому іграшок, книг та благодійної допомоги за адресами: КОГО «Інформаційно-ресурсний центр» вул. Дзержинського 53 А; Кіровоградський районний будинок культури, вул. Дарвіна.
 
Довідки за телефонами: 32-16-62; (095) 92-69-861; (096) 711-45-61.
 
Фінал акції відбудеться 3 грудня 2012 року в Кіровоградському районному будинку культури. В програмі – святкові урочистості, творчі майстер-класи для дітей та вручення активів, зібраних під час акції «День добра».

Джерело: Весь Кіровоград