НСК «Олімпійський» одягнув вихованців дитячого будинку 21 Листопада 2012 14:21

НСК «Олімпійський» зі своїм партнером – компанією «Датагруп» забезпечили теплим одягом вихованців Яготинського дитячого будинку «Віночок», якими вже кілька місяців опікується головна спортивна арена країни.

За словами в.о. директора стадіону Андрія Герца, благодійні проекти є одним з пунктів програми співпраці НСК «Олімпійський» та ПрАТ «Датагруп». Тому усі діти-сироти, що проживають у дитячому будинку, отримали по парі демісезонного взуття та осінньо-зимові куртки.

– Ми вдячні «Олімпійському» та «Датагруп» за допомогу. Приємно, що діти змогли самостійно вибрати собі речі, які їм сподобалися. Ми з ними ходили по магазинах, вибирали, міряли. Для них це було справжнє свято, – поділилася емоціями директор дитячого будинку «Віночок» Людмила Лисенко.

Тепер у новому одязі діти зможуть не лише радіти осіннім дням, а й залюбки дивитись футбольні матчі з трибун «Олімпійського». Адже в рамках програми залучення молоді до спорту та виховання футбольної культури з осені національний спорткомплекс регулярно запрошує юних фанатів на футбол в молодіжні сектори.

Співпраця «Олімпійського» та «Датагруп» почалася у 2011 році, коли йшов процес реконструкції НСК. Навесні 2012 року компанії стали офіційними партнерами, реалізуючи цілий ряд спільних проектів, в тому числі і благодійних.

Джерело: Прес-служба НСК «Олімпійський»