Студенти Ялти провели благодійну акцію до Міжнародного Дня Інвалідів 4 Грудня 2012 11:46

Студенти Ялти провели благодійну акцію до Міжнародного Дня Інвалідів

3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний День Інвалідів. У зв’язку із цим днем Ялтинський Студентський Парламент провів широкомасштабну благодійну акцію зі збору пожертвувань серед студентства, щоб перетворити цей день у справжнє свято.

26 листопада в Ялті стартувала благодійна акція «Допоможемо дітям з обмеженими можливостями-2012», приурочена до 3 грудня – Міжнародного Дня Інвалідів. Всі виручені пожертвування були передані ялтинській громадської організації молоді з обмеженими можливостями «РАЗОМ».

«Ми називаємо цей день «Днем милосердя» і намагаємося зробити справжнє свято для дітей. Уже 7 років ми організовуємо концерт 3 грудня, і в цьому нам допомагають наші справжні друзі. Саме так ми можемо назвати Ялтинський Студентський Парламент, ці люди дуже добрі до нас і не вимагають нічого за свою допомогу. Це і є милосердя, коли робиш добро для когось без вигоди для себе», – розповіла голова організації «РАЗОМ» Валентина Валяєва.

Акція зі збору пожертвувань проходила в трьох ялтинських ВНЗ: РВНЗ Кримський Гуманітарний Університет, Ялтинський Торгово-Економічний Коледж і КРВНЗ Ялтинський Медичний Коледж. Свій внесок також внесли учасники Ялтинської Ліги Організацій Старшокласників.

Загалом за три дні було зібрано 4000 гривень, близько 600 іграшок, одяг, книги, канцелярські товари, солодощі і розвиваючі ігри. Всі ці пожертвування стануть подарунками для дітей і молоді з обмеженими можливостями на День інвалідів і Новий рік. Також Ялтинський Студентський Парламент висловлює подяку проректорові з адміністративно-господарській діяльності Кримського Гуманітарного Університету Вадиму Тарураєву, який виділив вантажну машину для того, щоб всі пожертвування довезти з ВНЗ до організації «РАЗОМ».

«З 2006 року ми постійно допомагаємо організації «РАЗОМ». Акції такого формату проходять у нас вдруге, і дуже тішить, що все виходить, відгукуються студенти, викладачі, адміністрація. Хотілося б подякувати всім, хто взяв участь, не залишився байдужим і подарував увагу дітям. Без вас не вийшло би провести таку чудову акцію!» – поділився голова ЯСП Станіслав Манченко.

Джерело: 0654.com.ua