Фонд «Благомай» відкриває Новорічну «Фабрику Чудес» 2012/2013 7 Грудня 2012 10:14

Наближаються новорічні свята, а з ними і святкові клопоти. Всі люди і родини напередодні свят закінчують або ще обмірковують останні приготування до них: де зустріти День Святого Миколая? Новий Рік? Різдво? Як відпочити? Які подарунки купити родичам, близьким друзям і, звичайно, дітям? Ці питання хвилюють всіх, незалежно від рівня достатку і бюджету святкових заходів.

Але що ж робити діткам, які відзначають ці свята без батьків в дитячих будинках, у яких взагалі немає фінансів, щоб навіть купити самому собі подарунок у ці чарівні дитячі свята?

Благодійний фонд «Благомай» запрошує меценатів підтримати новорічну благодійну акцію «Фабрика Чудес». Напередодні Нового року фонд проводить акцію з організації найкорисніших і найпотрібніших подарунків для вихованців підопічних 14 дитячих будинків.

Згадайте, що людину прикрашають її  вчинки, і чим більше добрих справ  вона здійснює, тим кращі згадки залишаються у пам’яті її нащадків!

У випадку, якщо у Вас не вистачає часу чи можливості зустрітися безпосередньо з дітками, Ви можете:

1) передати свій подарунок через Фонд (привезти в офіс Фонду або на склад Фонду);
2) перерахувати благодійний внесок на р/р Фонду (для того, щоб ми купили дитині подарунок). Повірте, навіть 1 гривня, перерахована Вами, дуже важлива!
3) сприяти у проведенні заходу: прописати програму, ігри, вікторини, конкурси;
4) організувати транспортування дітей на виставу в м.Київ або привезти спектакль чи акторів в дитячий будинок.

У Новий Рік, коли кожній дитині хочеться уваги, сюрпризів, подарунків, любові, у кожної дитини повинна бути турбота і ласка, якщо не батьківська, то просто людська. Діти завжди пам’ятають подарунки, які їм подарували в це свято, і їм дуже важливо вірити в диво, в Св. Миколая та Діда Мороза та в добро. Тому нехай нашими спільними стараннями мрії цих дітей здійсняться!

Для реалізації новорічного благодійного проекту Фонду «Благомай» і нашим підопічним важливо сприяння та участь широкого кола людей!

Щоб отримати приблизний список ПОТРІБНИХ подарунків в дитячі будинки або стати партнером даної програми, пишіть на адресу: [email protected] або телефонуйте за номером тел. 044-583-50-61.

Джерело: БФ «Благомай»