Багатодітні сім'ї Вінниці отримали подарунки 4 Січня 2013 12:29

Тридцять багатодітних сімей отримали гостинці від вінничан. З 24 по 28 грудня у м. Вінниця тривала благодійна акція «День світлих вчинків», організована БФ «Подільська громада» та ГО «Молодь Демократичного Альянсу».

В 7 торгових магазинах були оформлені пункти збору продуктів, де кожен небайдужий вінничанин мав змогу залишити подарунок багатодітним сім’ям. Приємно відзначити, що таких людей було чимало і вдалося зібрати велику кількість благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування.

Крім того, кожна дитина з багатодітної сім’ї отримала і такий бажаний новорічний подарунок: чи то книгу, чи розвиваючу гру, чи канцелярські приладдя.

Не залишились осторонь благодійної акції і торгові магазини міста і також передали свої подарунки сім’ям, що їх потребують. Учасниками акції стали магазини торгового комплексу «Гранд», торгової мережі «Варшава», торговельного центру «Вишенька», мережі магазинів «Корона», мережі гіпермаркетів «Грош», торговельного центру «Дастор».

29 грудня у Резиденції Діда Мороза БФ «Подільська громада» разом з Дідом Морозом передали подарунки багатодітним сім’ям від вінничан.

Абсолютно всі представники сімей з вдячністю прийняли чималі пакунки з солодощами та необхідними до новорічного столу продуктами, а діти із захопленням роздивлялись приготовані для них подарунки, розповідали новорічні вірші Діду Морозу та загадували найпотаємніші бажання.

Від щорого сердця хочеться подякувати всіх, хто приєднався до акції та запевнити, що небайдужість та допомога повернеться сторицею!

Джерело : «Громадський простір»