Фонд «Здоров’я українського народу» повідомляє про перенесення дати проведення круглого столу «Благодійність і охорона здоров'я» 22 Січня 2013 12:20

Минулого тижня було розповсюджено запрошення до участі в ІІ Круглому столі «Благодійність і охорона здоров’я», проведення якого очікувалося 23 січня 2013 року в Актовій залі МОЗ України.

Станом на 21 січня 2013 року проведення круглого столу відтерміновується (про місце та час проведення Круглого столу буде повідомлено додатково).

Відповідно до листа МОЗ України, який о 18.29 18 січня надійшов до Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу»: «Міністерство охорони здоров’я України вітає активну громадську позицію Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» в царині розвитку благодійництва у сфері охорони здоров’я, підтримує ініціативу щодо проведення круглого столу «Благодійність у сфері охорони здоров’я» і повідомляє, що представники МОЗ України готові взяти участь у зазначеному заході. Проте, враховуючи велику щільність власних заходів МОЗ України, проведення круглого столу у конференц-залі  МОЗ України найближчим часом неможливе…».

Сподіваємося на розуміння ситуації, що склалася.

Ми відкриті для спілкування та співпраці. У разі появи додаткових відомостей – одразу ж вас проінформуємо.

Контакти: Марина Булак, 0442290303, [email protected]