Переможці конкурсу «Благодійна Україна» отримають унікальну нагороду 28 Січня 2013 16:48

Переможці конкурсу «Благодійна Україна» отримають унікальну нагороду

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» затвердив нагороду переможцям: кращі благодійники 2012 року отримають унікальну статуетку бурштинового янгола. Про це повідомив голова Оргкомітету, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук.

Унікального янгола отримають переможці «Благодійної України» у всіх десяти основних та трьох спеціальних номінаціях конкурсу. Також, за словами голови Оргкомітету, почесними дипломами планується нагородити лауреатів конкурсу.

«Благодійна Україна» – це не просто конкурс з відзначення кращих благодійників, – переконаний Олександр Максимчук. – Вперше буде відзначено і тих, хто вміє ефективно використовувати благочинну допомогу, системно і прозоро працювати з благодійниками. . Ми формуємо майданчик для обміну досвідом, налагодження партнерства, напрацювання шляхів ефективної доброчинної роботи. Ми б хотіли, щоб «Благодійна Україна» стала «благодійним Оскаром».

Бурштиновий янгол – спільна розробка Асоціації «Український бурштиновий світ та» українських майстрів. Вже є домовленість про співпрацю з авторами статуетки та дозвіл на використання бурштинового янгола як нагороди переможцям конкурсу.

Олександр Максимчук закликав благодійників не соромитися і не лінуватися, а подавати заявки. Адже витрачених 15-20 хвилин часу на оформлення заявки можуть принести не лише перемогу в конкурсі, а і визнання в благодійній спільноті.

У національному конкурсі «Благодійна Україна» можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2012 року. Визначення переможців відбуватиметься в період з 20 лютого по 10 березня 2013 року. Нагородження переможців відбудеться у березні.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно подати в Оргкомітет заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, або за запитом на адресу [email protected]. Заповнену конкурсну заявку слід надіслати електронною поштою на адресу [email protected]. До заявки можна додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту.

Оргкомітет конкурсу нагадує, що термін збору заявок закінчується 20 лютого 2013 року, тож благодійники мають менше місяця, щоб податися на конкурс.

Детальна інформація про конкурс