Фонд «Україна 3000» став співорганізатором конкурсу «Благодійна Україна» 28 Січня 2013 18:16

Фонд «Україна 3000» став співорганізатором конкурсу «Благодійна Україна»

Асоціація благодійників України та Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» уклали меморандум про співпрацю, згідно з яким Фонд став співорганізатором Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Угода передбачає, що Фонд «Україна 3000» здійснює інформаційну підтримку конкурсу, долучається до процесу висунення кандидатур його потенційних учасників, визначення та нагородження переможців, сприяє в організації фінальної частини конкурсу. Асоціація благодійників, у свою чергу, постійно надаватиме Фонду інформацію щодо перебігу конкурсу, процесу підведення підсумків та отримані результати як на національному, так і на регіональних рівнях. Представники Фонду можуть брати участь у презентаціях та прес-конференціях у рамках проведення конкурсу, входити до складу національної та регіональних конкурсних комісій.

Національний конкурс «Благодійна Україна» заснований Асоціацією благодійників у 2012 році з метою відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних благодійних ініціатив. Рішення про заснування конкурсу було прийнято під час другої Конференції Асоціації, яка пройшла 18 вересня 2012 року в Києві. Публічна презентація конкурсу відбулася 22 листопада.

Нагородою конкурсу є унікальний бурштиновий янгол.

Джерело: МБФ «Україна 3000»