«Свято добра» у Старозбурївській школі-інтернаті 24 Січня 2013 12:38

«Свято добра» у Старозбурївській школі-інтернаті

Фонд Устина Мальцева з благословення Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна, відділ соціального служіння і благодійності Херсонської єпархії, разом із Синодальним відділом у справах молоді, провели соціальну акцію для дітей Старозбурївської школи-інтернату. Дітям передали зимове взуття, зібране волонтерами Свято-Троїцького Іонінського монастиря з міста Києва, і дитячий одяг, рюкзаки і солодощі, зібрані Фондом Устина Мальцева у проекті «Стань Ангелом Добра».

Директор Старозбурївської школи-інтернату Сергій Кушнаренко подякував усім гостям за «Свято добра». «Дякую всім людям, які не забувають про сиріт і передають необхідні речі для дітей, – сказав він. – Я дуже радий, що діти зможуть носити теплі речі, що дозволить їм більше часу проводити на свіжому повітрі».

На зустріч з дітьми приїхав і Устин Мальцев. «У ці Рождественські свята для мене велика честь побувати в дитячому будинку, особисто подивитися на стан установи, поспілкуватися з дітками і передати подарунки, – сказав громадський діяч. – Кожен з нас зобов’язаний не забувати про добрі справи і, по можливості, хоча б один раз на рік підтримувати і допомагати тих, хто цього потребує».

Вихованці і педагогічні колективи Старозбурївської школи-інтернату щиро подякували своїм благодійникам за «Свято добра».

Джерело: Фонд Устина Мальцева


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото