Конкурс на кращий журналістський матеріал, що висвітлює проекти КСВ 30 Січня 2013 12:36

Центр «Розвиток КСВ» у рамках Проекту UNITER, що реалізується PACT і фінансується USAID, оголошує конкурс для журналістів на кращий матеріал, що висвітлює проекти корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).

Партнерами номінацій виступають: ДТЕК, JTI, Platinum Bank, АМРИТА, DANONE, life:) Інформаційними партнерами виступають: Національний Союз журналістів України, INTERNEWS, Українська Асоціація видавців періодичної преси, Коледж преси і телебачення.

Метою конкурсу є підвищення поінформованості щодо КСВ української громадськості за допомогою збільшення кількості медіа-повідомлень.

У конкурсі можуть брати участь представники електронних, друкованих і телевізійних ЗМІ України, студенти факультетів журналістики ВНЗ, члени журналістських об’єднань, які опублікували статті та/або сюжети, випустили репортажі й інші матеріали щодо КСВ в українських ЗМІ у період з 30 січня по 27 лютого 2013 р. Один автор може подати кілька матеріалів.

Матеріал може висвітлювати наступні теми:

  • національна та/або регіональна політика КСВ як в Україні, так і в інших країнах світу;
  • проекти компаній, спрямовані на партнерство з громадськими організаціями, бізнесом, державними та регіональними органами влади. Організатори вітають публікації щодо співробітництва між бізнес-компаніями та громадськими організаціями, у тому числі успішні практики і підводні камені подібного співробітництва;
  • екологічні проекти компаній;
  • проекти корпоративного волонтерства.

Заявки із прикладеними матеріалами приймаються з 30січня 2013 року по 03 березня 2013 року до 18:00 з позначкою: «Конкурс для журналістів по КСВ», електронною поштою: [email protected], за адресою: Україна, Київ, 01101, вул. Кутузова, 4, оф. 6.

Якщо у Вас виникли запитання при підготовці матеріалу або з питань конкурсу, телефонуйте: (044) 280-11-47.

Докладна інформація про конкурс