Житомирські помічники Святого Миколая працюють і після різдвяних свят 4 Лютого 2013 13:54

Помічники Святого Миколая в Житомирі на вихідних вкотре дарували дітям тепло. З відкритими серцями та цікавістю чекали на них вихованці спеціальної ЗОШ-інтернату, що на вул. Дитячої Комуни, 12.

Свято для дітей волонтери розпочали зі знайомства. Як тільки діти стали почуватися вільніше, вони легко долучалися їх до ігор та вправ.

Діти із задоволенням «кодували» слова у малюнках. Опісля дізналися про чудернацькі слова-паліндроми, про найдовше слово в українській мові та разом із волонтерами змагалися у складані слів.

«Ми натхненно готувалися до цієї зустрічі: підбирали конкурси, придумували руханки. Проте не тільки ми розважали дітей, вони також вчили нас танцювати ламбаду та танок маленьких каченя. Волонтери отримали незабутні емоції!» – коментує Катерина Горблюк, організатор зустрічі.

Чудовий подарунок дітям зробила також талановита житомирська бандуристка Світлана Ніконорова. Вона познайомила дітей із своїм інструментом, а також виконала кілька пісень.

«Це був надзвичайно теплий прийом! Мене здивувало те, наскільки класно діти слухали і сприймали бандуру! А те, що вони знали майже всі пісні, які я співала, доводить, що вони нічим не відрізняються від нас – талановиті і розумні. За підтримки і опори небайдужих людей, діти нас здивують своїми досягненнями в майбутньому!» – ділиться враженнями Світлана.

Організатори благодійного проекту «Святий Миколай збирає подарунки» закликають небайдужих житомирян долучатися! Якщо ви хочете подарувати дітям казку, заповніть, будь ласка, форму.

Детально про проект

Джерело: Перший житомирський інформаційний портал