У Вінниці знову стартує благодійний «Аукціон побачень» 11 Лютого 2013 15:43

У Вінниці знову стартує благодійний «Аукціон побачень»

В рамках акції «Епідемія Доброти», яка вже четвертий рік поспіль проходить у Вінниці, відбудеться традиційний «Аукціон побачень». Кожен бажаючий може придбати зустріч із цікавою людиною, а виручені кошти підуть на благонадійність.

Віртуальні «торги» діятимуть до 16 лютого, а вже 17 лютого відбудеться святкова вечірка, на якій переможці зможуть оплатити свій внесок та познайомитись із обраною людиною.

На аукціоні є можливість не лише придбати зустріч, а й запропонувати свою кандидатуру в якості лоту. Для цього потрібно завантажити фото у альбоми спільноти «Аукціон побачень». Далі кожен бажаючий може зробити свою «ставку», вписавши в коментарях до світлини суму, яку готові заплатити за зустріч із вами. Стартова ціна складає 5 гривень і кожна наступна пропозиція має бути більшою за суму початкової ставки.

На зібрані кошти організатори придбають подарунки для учнів шкіл-інтернатів, а також проведуть у закладах уроки доброти.

Родзинкою цьогорічного аукціону є ексклюзивні лоти-зустрічі. Майстер-класи, фотосесії, або просто ліпка чималої кількісті пельменів та вареників із хорошими людьми та веселими жартами отримаєте за перемогу в торгах. В переліку також приватна психологічна консультація, урок гри на бас-гітарі, репетиція разом із гутртом – «НЕ лізь БО вб’є», та багато іншого, тому гутуйте «монети» – торги уже тривають.

Усі подробиці можна знайти в спільноті. Зробимо цей світ кращим разом – це ж так легко.

Джерело: Винницкий бизнес портал Vinbazar.com