13 лютого студенти Львівського інституту банківської справи УБС проведуть благодійну акцію "Randevu швидкі побачення" 12 Лютого 2013 13:55

13 лютого 2013 року о 20:00 у львівському клубі «Rafinad People» розпочнеться благодійна акція «Randevu швидкі побачення» студентів Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ (ЛІБС). Участь – 50 грн. Зібрані кошти підуть на лікування випускника Інституту – Мар’яна Ошийка, який має рідкісний страшний діагноз – анкілозивний спондиліт (хвороба Бехтерева).

У рамках заходу передбачене визначення «НайЛІБСівської пари». На сьогодні корпоративне видання Університету банківської справи НБУ «Золотий резерв» зібрало більше 10 історій пар, серця яких поєднав рідний ВНЗ. Студенти та викладачі Львівського інституту банківської справи зможуть визначити улюблену пару, яка і поділиться з молоддю своїми таємницями успішного сімейного життя та отримає подарунки від партнерів.

Відзначать на заході і переможців фотоконкурсу серед студентських пар.

За словами організатора «Randevu швидкі побачення», студента ЛІБС Мар’яна Свірнюка, захід допоможе знайти пару тим, хто не хоче святкувати День святого Валентина на самоті, а також продемонструє зцілюючу силу любові для тих, хто потребує нашої допомоги.

«Randevu швидкі побачення» не мають аналогів у Львлві, і в Україні загалом. «Randevu» – альтернатива сайтам знайомств, шлюбним агентствам, знайомствам на вулиці та іншим спробам побачень.

Джерело: Освітній портал