В рамках благодійної акції діти побували на виставах «Попелюшка» та «Чарівник Смарагдового міста» 12 Лютого 2013 18:07

Минулої неділі, 10 лютого, управління соціального захисту Львівської міської ради спільно із дирекцією Першого українського театру для дітей та юнацтва організували для діток (віком 8-11 років), які перебувають на обліку в громадській організації батьків та дітей з вадами слуху «Дзвін», безкоштовний перегляд вистав «Попелюшка» і «Чарівник Смарагдового міста». Захід відбувся в рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний».

«Цикл заходів акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» орієнтовано на проведення цікавого й пізнавального дозвілля для діток, львівських сімей, які потребують соціальної уваги. Заходи вдається організовувати завдяки підтримці культурно-мистецьких установ Львова, чи то музей, театр, експозиція, кінотеатр, за що ми вдячні керівництву цих закладів. Маю надію, що й надалі ми знаходитимемо однодумців й підтримку в проведенні наших акцій», – каже Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Довідка. Благодійний марафон «Львів соціальний»  покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону, без залучення бюджетних коштів, проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян — це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей та ін.

Джерело: Львівська міська рада